Nyt on ihan pakko kertoa Bojoingin eilisestä metsästysretkestä.

Istuin tässä tietokoneen ääressä jotain näppäilemässä ja sitte yhtäkkiä näin ikkunasta ku Bojoing tuli tuolta metikosta joku elukka suussa. No se tuli tuohon ikkunaan esitteleen sen metästämään lintua. Mun tietenki täyty lähtee ulos kattoon ku vauva on saalistanu.
    Kun Bojoing oli vähä aikaa tuossa ulkona mulle esitelly hienoa saalistaan se päätti että kai se on syötävä ku on kerran metästettyki. No, vauva laski linnun maahan että alkais syödä sitä nii sitte se lintu vaan otti ja häipy. Se pääs karkuun ku mussu oli kai unohtanu että se pitää tappaa ettei se lähe pois. No, sattuuhan sitä aloittelijoille.
    Harmi ku ei kameraa sattunu mukana oleen, oli Bojoingin ilme sen verran tympääntyny. No, piti sille kymppi kuitenki antaa hienosta suorituksesta, vaikka eihän lintuja sais metästää..

Kun nyt ei sitä kameraa sattunu mukaan, niin laitetaan kuvia Bojoingista. Kun minä pääsin ylioppilaaksi 2.6.2007 ja sain hienon valkosen lakin niin täytyhän sitä vauvalleki oma laittaa ;) Tästä vielä sen verran että tuo on Bojoingin suvussa kulkeva tapa. Bojoingin emolla Plöde Hippuksella nimittäin oli ylioppilaslakki päässä, kun sen omistaja pääsi ylioppilaaksi ;)


675243.jpg

675248.jpg